Information angående Fillers & Botox:
Ny lag trädde i kraft 1 juli 2021  för att öka säkerheten för de som önskar en behandling med filler och botox.

Enligt lagen måste du som kund boka en konsultation 48 timmar innan du önskar göra fillers- och/eller botox-behandlingar! Detta gäller alla nya kunder samt även gamla kunder som inte har besökt oss på 6 månader eller som vill utföra en injektionsbehandling som inte tidigare har genomförts.

På vår klinik, Emmar Beauty, är vi registrerade hos IVO (Inspektionen för vård och omsorg).
BOKA TID NU

injektion
behandlingar

Vi använder välkända och beprövade produkter för behandlingar med fillers (Juvederm) samt botox (Botulinumtoxin typ A). Dessa produkter har en lång och säker historik av användning. Vi skräddarsyr din behandling efter dina specifika önskemål och individuella förutsättningar.

Det är viktigt att förstå att hyaluronsyrefillers och botulinumtoxin representerar två olika kategorier av injektionsbehandlingar, var och en med sitt eget syfte. Botox används för att behandla linjer och rynkor som uppstår på grund av muskelhyperaktivitet.

Fillers används för att behandla linjer och rynkor som beror på förlust av volym eller för att forma om specifika områden. Vår specialist är kunnig läkare som kombinerar expertis och passion för att ge dig de bästa resultaten.
Botox - För Tidslös Skönhet
Botox har länge varit skönhetsvärldens mest efterfrågade hemlighet. Med en enkel injektion kan du förvandla åldrande linjer och rynkor till en smidig, ungdomlig hy. Botox är en kraftfull behandling som används för att behandla de oönskade linjerna och rynkorna som orsakas av muskulär hyperaktivitet. Med denna beprövade metod kan vi minska spänningar och släppa på musklerna som skapar rynkor, vilket resulterar i en smidigare och mer ungdomlig hud.

Pris: Från 2000kr
* Priset beror på de områden
Fillers - För Definition och Harmoni
Fillers såsom Revolax och Juvederm, är vårt verktyg för att bekämpa linjer som orsakas av volymförlust eller för att skapa önskad form och kontur. Dessa fillers används med skicklighet för att återställa förlorad volym och förbättra ansiktskonturer, vilket ger dig en fräsch och ungdomlig utstrålning.

Behandlingen är snabb, och smärtan minimeras med hjälp av bedövning som finns i fillers samt en lokalbedövning som vi brukar använda. Varje filler har en specifik molekylstorlek och är utformad för att nå olika djup i huden, beroende på dina behov och önskemål. Efter behandlingen kan du uppleva en lätt rodnad eller svullnad, men detta är vanligt och avtar inom kort tid.

Eftersom vi anpassar varje behandling individuellt kan resultatet variera. Det är viktigt att förstå att volymbehovet är mycket personligt och kan skilja sig från behandling till behandling. Därför kan vi inte garantera att resultatet efter varje behandling kommer att matcha dina förväntningar exakt. Vi strävar alltid efter att uppnå de mest tillfredsställande resultaten, men det är viktigt att vara medveten om att det kan kräva flera behandlingar för att nå ditt önskade slutresultat.

Pris: Från 2500kr
* Priset beror på mängden material vi kommer att använda.
Efter behandling med fillers och botox
Efter behandlingen kan det förekomma rodnad eller svullnad. Det är viktigt att förstå att den mängd produkt som används och resultatet kan variera mycket från person till person. Därför kan vi inte garantera att resultatet av varje behandling kommer att vara identiskt med ditt förväntade resultat varje gång. Längden och intensiteten av effekten beror på flera faktorer, inklusive ålder, det behandlade området, hudens kvalitet och mängden injicerad produkt. Det är också viktigt att vara medveten om att mindre blåmärken kan uppstå.
PROFHILO - omedelbar uppstramning av din hudBioremodeling
Det är en innovativ anti-aging teknik som effektivt bekämpar slapp hud. PROFHILO är biokompatibel och smälter naturligt in i vävnaden, där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den särskilt effektiv för områden som tidigare har varit svåra att behandla, inklusive hals, händer och armar.

Kliniska studier bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramningseffekt. PROFHILO är hyaluronsyra i sin bästa form, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvariga resultat utan tillsatser av cross-linking substanser. Utmärkt som Årets Bästa Injicerbara Produkt på AMEC- och Aesthetics Awards 2016.

Patienter föredrar PROFHILO eftersom det krävs färre behandlingar, färre injektionspunkter, mindre obehag per session och minimal återhämtningstid. Optimala resultat syns redan efter två behandlingar med en månads mellanrum.

Pris: 3000kr per område
Åderbråck injektionsbehandling
Ådernät och kärlspindlar dyker ofta upp på benen, men de kan också förekomma på andra delar av kroppen. Ådernät på benen kan vara ett tecken på underliggande åderbråck eller nedsatt funktion hos venklaffarna i benen.

De kan också uppstå efter graviditet eller som ett resultat av långvarigt stillasittande arbete. Dessutom kan det finnas ärftliga faktorer som ökar risken för ådernät. Oavsett orsaken kan ådernät behandlas och minskas med enkla injektionsbehandlingar.

Genom att injicera ett ämne som retar kärlen på insidan kan vi skapa en inflammation och bilda små lokala blodproppar som blockerar kärlen. Behandlingen tar vanligtvis 15-30 minuter. Vanligtvis krävs 2-4 behandlingar med 3-6 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat.

Pris: Från 2000kr
* Priset gäller för en ampull Aethoxysklerol, 2 mlJALUPRO Skydda, stärk, återfukta och strama upp huden

Jalupro Super Hydro. Jalupro passar dig som vill förbättra spänst och elasticitet i huden och på så vis motverka rynkor och fina linjer samtidigt som du får en maximal återfuktning. Precis som Profhilo innehåller Jalupro Super Hydro en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra men även 7 aminosyror samt 3 peptider som tillsammans aktiverar kroppens produktion av elastin och kollagen.
Med åldern minskar vår produktion av hyluronsyra vilket gör att huden tappar sin spänst och rynkor och fina linjer blir mer framträdande. Genom att boosta huden med en hög koncentration av hyaluronsyra kan vi i stället få tillbaks såväl elasticitet som lyster vilket ger en hud som ser både yngre och fräschare ut.

Behandling med Jalupro passar dig som vill
- Återfå mer elasticitet i huden
- Reducera fina linjer och rynkor
- Minska torrhetslinjer i huden
- Öka hudens förmåga att bilda kollagen

Fördelar med Jalupro Super Hydro
- Återfuktar på djupet
- Stimulerar hudens egen förmåga att bilda kollagen
- Reducerar rynkor och fina linjer
- Ger huden maximal lyster
- Återskapar fyllighet i huden
- Ger huden en åtstramande effekt
- Ökar hudens cellförnyelse- Ger en långvarig effekt

Pris: 3500kr per område
Scroll
TREAT YOUR SELF

BEHANDLINGAR

Långsiktiga och hållbara resultat

Injektion behandlingar

läs mer

Ansiktsbehandling

HYDRA BEAUTY
Läs mer

Kroppskulptering & Muskeluppbyggnad

CMSLIM
läs mer

PLASMA PEN

PLASMA
läs mer

Hårborttagning

Nd:YAG & AlEXANDRIT-LASAR
läs mer

Urininkontinens behandling

HIPEX STOL
läs mer

Microneedling

OMNIA
läs mer

Kemiskpeeling

BIOREPEELCL3
läs mer

BIO-MICRONEEDLING

SQT
läs mer

HUDFÖRBÄTTRANDE RADIOFREKVENS

INDIBA DEEP CARE
läs mer

TCA-Peel

PRX-T33
läs mer

Rosacea

Kemiskpeel / Laser
läs mer

BLI VÅR NÄSTA nöjd kund och få 20% rabatt!

Alla nya kunder får 20% rabatt på valfritt första behandling. Upplev magin med våra avancerade hud- och kropp vårdslösningar.

*Erbjudandet gäller ej injektionsbehandlingar
Header image
Emmar beauty ring logoEmmar beauty monogram