Med CMSLIM kan du utan ansträngning minska fett och öka muskelmassa tack vare teknologin HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) som levererar elektromagnetiska vågor som kontinuerligt expanderar och drar samman musklerna. Det kan jämföras med träning där man formar inre strukturen av muskeln som sedan ökar i tillväxt och därefter producerar nya kedjor av muskelfibrer. Vi tar emot Friskvårdsbidrag

Kroppskulptering & muskeluppbyggnad - CMSlim

Hur CMSlim fungerar

Två applikatorer appliceras på muskler, mage, lår och rumpa och skapar intensiva elektromagnetiska pulser som framkallar ofrivilliga muskelsammandragningar. Muskelsammandragningarna triggar igång fettyror och bryter ner fettdepåer, därefter ökar muskeltonen samt styrkan. Det kan jämföras med vad som händer när man tränar, träningen stimulerar, reparerar och bygger muskelvävnad som resulterar i starkare och mer strukturerad muskulatur.
BOKA TID NU

Lätt, tryggt, smidigt och bekymmerslöst!

  • Tar endast 30 minuter och ingen downtime.
  • Som att utföra 20 000 till 30 000 situps eller squats på 30 minuter.
  • 21% förminskning av fettlagret.
  • - 18% ökning av muskeltjockleken.
  • 2-3 behandlingar per vecka.
  • Minst 4-6 behandlingar för tydliga resultat.
  • Musklerna blir mer strukturerade.

FAQ

Frågor och svar

Vilka områden kan jag behandla?

Rumpan, mage, biceps, vader och lår.

Hur länge håller resultatet?

Effekten håller i sig efter avslutad kur och resultatet fortsätter att förbättras i flera veckor efter sista behandlingen. Förbättrad muskelstyrkan varar i minst 6 månader och kan förlängs vid regelbunden träning. Denna behandling är för både män och kvinnor som vill ha en mer skulpterad kroppsform. Men då muskler är något du behöver fortsätta aktivera för att bibehålla effekten är det väldigt viktigt att du utför denna behandlingen i kombination med rätt kost och kontinuerlig träning.

Till vem passar behandlingen?

Behandlingen passar dig som: Tränar men inte uppnår de resultat du vill ha. Vill komma igång med träningen. Har specifika problemområden. Varit gravid och vill stärka upp muskulaturen Letar efter en skonsam rehabiliterings form. Vill få bättre kontakt med en viss muskelgrupp som du i vanliga fall har svårt att hitta kontakt med under träning.

Några Kontraindikationer?

Har pacemaker. Är gravid. Haft hjärtattack eller har svagt hjärta. Har någon form av metallimplantat (Titan går dock bra). Har andra typer av medicinska implantat. Har haft en stroke. Har opererats för hjärnskador. Inte känner dig fysiskt.

Hur snabbt kommer man att se resultat?

Du börjar känna konkreta resultat direkt efter behandlingen och som mest vanligtvis efter två till fyra veckor efter den sista sessionen och fortsätter att förbättras under flera veckor efter behandlingen. Förbättrad muskelton varar minst 6 månader men längre om kunden tränar regelbundet. Fett förlusten i bukområdet anses vara långsiktigt på grund av förstörelse av fettceller.

Hur många behandlingar behövs det?

Du börjar med en intensiv kur på 2-3 gånger i veckan i 2 veckor sedan trappar du ner till 1-2 gånger i veckan. Vi rekommenderar en kur på 6-8 behandlingar. Beror också på vad målet med behandlingen är. För att underhålla resultatet rekommenderas ett återbesök var 8:e vecka. Vill du ta resultatet till nästa nivå rekommenderas en ny kur efter 12 veckor

TREAT YOUR SELF

BEHANDLINGAR

Långsiktiga och hållbara resultat

Injektion behandlingar

läs mer

Ansiktsbehandling

HYDRA BEAUTY
Läs mer

Kroppskulptering & Muskeluppbyggnad

CMSLIM
läs mer

PLASMA PEN

PLASMA
läs mer

Hårborttagning

Nd:YAG & AlEXANDRIT-LASAR
läs mer

Urininkontinens behandling

HIPEX STOL
läs mer

Microneedling

OMNIA
läs mer

Kemiskpeeling

BIOREPEELCL3
läs mer

BIO-MICRONEEDLING

SQT
läs mer

HUDFÖRBÄTTRANDE RADIOFREKVENS

INDIBA DEEP CARE
läs mer

TCA-Peel

PRX-T33
läs mer

Rosacea

Kemiskpeel / Laser
läs mer

BLI VÅR NÄSTA nöjd kund och få 20% rabatt!

Alla nya kunder får 20% rabatt på valfritt första behandling. Upplev magin med våra avancerade hud- och kropp vårdslösningar.

*Erbjudandet gäller ej injektionsbehandlingar
Header image
Emmar beauty ring logoEmmar beauty monogram