Det senaste inom permanent hårbottagning! Splendor X från Lumenis kombinerar ljus med 2 olika våglängder för att behandla alla typer av hårstrån. Nd:YAG och Alexandrit-laserbehandling. Denna banbrytande teknik erbjuder en säker, snabb och effektiv lösning för att ta bort oönskat hår på olika delar av kroppen. Vår Nd:YAG och Alexandrit-laser är skräddarsydda för att passa alla hudtyper och hårfärger, vilket gör det till ett mångsidigt alternativ för alla som vill få ett långvarigt resultat. Du kommer att uppleva minimalt obehag under behandlingen, och resultaten blir alltmer imponerande efter varje session. Gör dig redo att njuta av silkeslen hud som varar. Permanent hårborttagning har aldrig varit så enkelt och effektivt som med vår Nd:YAG och Alexandrit-laser.

Hårborttagning - Nd:YAG & AlEXANDRIT-LASAR

Hur Splendor X fungerar

Det unika med Splendor X  jobbar med patenterade BLEND X-teknologi som är en kombination av två våglängder: Nd:YAG och Alexandrit-laser. Permanent hårborttagning med Nd:YAG och Alexandrit-laser är en avancerad teknik som riktar in sig på pigmentet i hårstråna. Under behandlingen avger lasern pulser av ljusenergi som absorberas av pigmentet och omvandlas till värme. Denna värmeenergi förstör hårsäckarna och hindrar håret från att växa tillbaka. Resultatet är en smidig och hårfri hud som varar över tid. Denna beprövade teknik är effektiv och skonsam och passar olika hudtyper och hårfärger. Med Splendor X, Nd:YAG och Alexandrit-laser kan du njuta av långvarig frihet från oönskat hår.
BOKA TID NU

Permanent hårborttagning

Innan behandlingen påbörjas kommer du att konsultera med en utbildad person för att fastställa dina mål och bedöma din hud- och hårtyp. Smärtan är generellt låg. Efter behandlingen kan huden bli svullen eller röd, och flera sessioner kan krävas för önskade resultat. Cirka 15-20 dagar efter första behandlingen kan man se ett märkbart behandlingsresultat på ca 30% hårreducering.

FAQ

Frågor och svar

Kan man påskynda en behandling?

Om behandlings görs inom rätt växtcykel kan man räkna med att 30% av håret på behandlingsområdet elimineras på en behandling. Men man väcker ca 10% sovande hårsäckar. Slutresultatet blir därför 20% som kan elimineras på en behandling, därefter upprepar vi samma procedur 5-6 gånger för att uppnå permanent resultat. Det finns ingen maskin eller metod på marknaden som kan reducera hårväxt på mindre än 6 behandlingar eftersom att detta är biologiskt omöjligt.

Vad gör man efter laserbehandling?

Vi rekommenderar att du inte bastar eller badar de tre första dagarna efter behandlingen. Vid behov kan du använda Aloe Vera gel på området. Endast rakning mellan behandlingarna. Inte vaxning, plockning eller epilering. Du får inte sola utomhus eller i solarium 2 veckor innan eller efter behandlingen.

Hur ser huden ut efter laser?

Direkt efter behandling kan rodnad uppstå vilket är normalt. Rodnaden lägger sig efter någon dag. Smörj in med Aleo vera vid behov.

TREAT YOUR SELF

BEHANDLINGAR

Långsiktiga och hållbara resultat

Injektion behandlingar

läs mer

Ansiktsbehandling

HYDRA BEAUTY
Läs mer

Kroppskulptering & Muskeluppbyggnad

CMSLIM
läs mer

PLASMA PEN

PLASMA
läs mer

Hårborttagning

Nd:YAG & AlEXANDRIT-LASAR
läs mer

Urininkontinens behandling

HIPEX STOL
läs mer

Microneedling

OMNIA
läs mer

Kemiskpeeling

BIOREPEELCL3
läs mer

BIO-MICRONEEDLING

SQT
läs mer

HUDFÖRBÄTTRANDE RADIOFREKVENS

INDIBA DEEP CARE
läs mer

TCA-Peel

PRX-T33
läs mer

Rosacea

Kemiskpeel / Laser
läs mer

BLI VÅR NÄSTA nöjd kund och få 20% rabatt!

Alla nya kunder får 20% rabatt på valfritt första behandling. Upplev magin med våra avancerade hud- och kropp vårdslösningar.

*Erbjudandet gäller ej injektionsbehandlingar
Header image
Emmar beauty ring logoEmmar beauty monogram