Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt hudens problem och jämnar ut hudens struktur. Omnia är en utrustning och inte en penna till skillnad från andra micro-needling behandlingar på marknaden. Med Omnia får du en stabil och noggrann behandling då man arbetar på ett exakt nål djup och med högsta säkerhet. Mircroneedling med Omnia på en helt ny nivå som är starkare, mer effektiv och mindre invasiv än andra Microneedlings pennor.

Microneedling - Omnia

Hur fungerar MICRONEEDLING

När Microneedlingspenna flyttas över hudens yta stimulerar den huden till nyproduktion av naturlig kollagen samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Vi kan kalla microkanalerna för små hål som fylls med serum och därefter självläker. För att bibehålla eller återskapa en hud väljer vi ett serum tillsammans som passar dig och dina önskemål bäst.
BOKA TID NU

Slätare textur och spänst i huden

Innan behandling påbörjas är du välkommen till oss på en fri konsultation. Under konsultationen tittar vi på möjligheterna att behandla det hudområde som önskas och du får information om hur behandlingen går till. Du får då också möjlighet att ställa frågor och ta upp förväntningar och farhågor. Om du äter läkemedel eller har någon bakomliggande sjukdom är det bra att informera oss om det på konsultationen. Det kan ibland påverka behandlingsmöjligheterna och behandlingsresultatet. Under tiden man är gravid eller ammar utför vi inga behandlingar

FAQ

Frågor och svar

Gör microneedling ont?

Behandlingen går olika djupt beroende på vad som ska behandlas. En lättare uppfräschning av huden känns mest som en vibration mot ansiktet. En djupare behandling mot exempelvis för att dämpa upphöjda ärr kan kännas lite mer, men inte så att bedövning krävs.

Hur många behandlingar behövs?

För ett hållbart resultat bör en kur göras på 4-6 behandlingar. Det beror lite på hudens individuella kondition och tillstånd.

Hur påverkas huden av en microneedling?

Detta är mycket individuellt. Många blir måttligt till mycket röda. En del blir inte röda alls men det betyder inte att behandlingen inte fungerat. Men vanligtvis syns en lätt rodnad 1-2 dagar. Övriga reaktioner som du kan uppleva är torrhet, flagnande, rodnad och svullnad. Det går över efter ett par dagar.

Hur lång tid tar självläkning?

Självläkningen tar 14 dagar och först efter 2 veckor passerat från behandlingstillfället kan en skillnad ses på huden. Egenläkningen bidrar till att huden bildar elastin, hyaluron och kollagen. Elastin är ett protein som skapas för att huden återfår sin form efter en utsträckning/sammandragning. Hyaluronsyra är en sockerart som kallas glykosaminoglykan vars ansvar är att upprätthålla fuktbalansen i huden. Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne med stor vattenbindande förmåga och tillsätts också som populär ingrediens i många hudvårdsprodukter. Kollagen är ett protein som bildas i kroppen men avtar med åldern.

TREAT YOUR SELF

BEHANDLINGAR

Långsiktiga och hållbara resultat

Injektion behandlingar

läs mer

Ansiktsbehandling

HYDRA BEAUTY
Läs mer

Kroppskulptering & Muskeluppbyggnad

CMSLIM
läs mer

PLASMA PEN

PLASMA
läs mer

Hårborttagning

Nd:YAG & AlEXANDRIT-LASAR
läs mer

Urininkontinens behandling

HIPEX STOL
läs mer

Microneedling

OMNIA
läs mer

Kemiskpeeling

BIOREPEELCL3
läs mer

BIO-MICRONEEDLING

SQT
läs mer

HUDFÖRBÄTTRANDE RADIOFREKVENS

INDIBA DEEP CARE
läs mer

TCA-Peel

PRX-T33
läs mer

Rosacea

Kemiskpeel / Laser
läs mer

BLI VÅR NÄSTA nöjd kund och få 20% rabatt!

Alla nya kunder får 20% rabatt på valfritt första behandling. Upplev magin med våra avancerade hud- och kropp vårdslösningar.

*Erbjudandet gäller ej injektionsbehandlingar
Header image
Emmar beauty ring logoEmmar beauty monogram